Wijnvoordeel.nl versterkt positie in België door overname

Wijnvoordeel.nl versterkt positie in België door overname

Wijnvoordeel.nl neemt zijn Belgische concurrent Wijnmarkt.be over. De online wijnwinkel wil hiermee naar eigen zeggen zijn positie op de Nederlandse en Belgische markt versterken.

Wijnvoordeel.nl zegt zelf te zijn uitgegroeid tot de grootste online wijnwinkel van Nederland en België met kantoren in beide landen. De ambitie van het bedrijf is het verder versterken van zijn leidende rol op de onlinewijnmarkt. In 2018 vernieuwde Wijnvoordeel zijn online platform. Hiermee is het bestelproces volgens de retailer verbeterd, de zoekfunctie geoptimaliseerd en de functionaliteit voor webshopbeheer verbeterd.

Wijnmarkt.be is naar eigen zeggen een van de grootste online wijnwinkels in België en hanteert een vergelijkbare werkwijze met die van Wijnvoordeel.nl. "Na jaren met veel plezier en enthousiasme te hebben gebouwd aan het succes van Wijnmarkt, is het nu tijd om de fakkel over te dragen aan de specialisten van Wijnvoordeel”, zegt oprichter van Wijnmarkt.be Caroline Schuurs over de overname.

Wijnvoordeel.nl heeft onlangs nog Spike Huisman als nieuwe label manager aangenomen. Hij heeft zich de afgelopen acht jaar bezig gehouden met de wijninkoop van onder meer Jumbo en Albert Heijn. Bart Kuppens begint volgende maand als ceo bij e-Luscious, het moederbedrijf van onder meer Wijnvoordeel.nl, Wijnbeurs.nl en Koffievoordeel.nl. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!