Het beste van RetailTrends: week 21

Het beste van RetailTrends: week 21

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Hoe Primark nog altijd zijn pijlen richt op de winkelstraat
Een vijftigjarig bestaan, tien jaar actief in Nederland en de opening van de twintigste winkel in ons land. Het zijn allemaal mijlpalen die Primark dit jaar mag vieren. De fashionketen zet nog altijd sterk in op de fysieke retail, vertelt Kevin Tulip, vice-directeur van de Benelux.

De impactvolle vernieuwingen van Rituals
Het belang van duurzaamheid zal voor de meeste retailers en merken inmiddels wel duidelijk zijn. Maar waar begin je? 

Hoe Sephora innoveert in de beautywereld
Met meer dan 2500 winkels in 34 landen en een jaaromzet van meer dan vier miljard dollar, mag Sephora rustig een gigant in de cosmeticamarkt genoemd worden. Ceo Christopher de Lapuente geeft een kijkje in de keuken van de Franse winkelketen.

Hoe Procter & Gamble de wereld een beetje mooier denkt te maken
Hanneke Spruyt is bijna twee jaar countrymanager van Procter & Gamble, bekend van onder meer Ariel, Always, Braun en Gillette. Een mooi moment voor een gesprek over onder meer vrouwen aan de top, de kracht van reclame en het afscheid van Voetbal Inside.

De gekleurde collectie van Stone Island komt hier prima tot zijn recht
Stone Island in Milaan is verhuisd. Midden in de Italiaanse shoppingstad opende het merk zijn nieuwe flagshipstore met twee verdiepingen. In combinatie met de grijze wanden en vloer vallen de gele trap in de winkel en de felgekleurde jassen van het merk extra op.


Om interviews en achtergronden te lezen en de nieuwste winkelconcepten en video's te zien, heb je een membership nodig. Met een membership ontvang je het magazine RetailTrends, krijg je korting op onze events en kun je tot tien collega’s een inlogaccount geven. Ben je nog geen member van RetailTrends? Probeer het eerst een maand gratis.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!