Het doek valt voor schoenenketen Noë

Het doek valt voor schoenenketen Noë

De Nederlandse schoenenwinkelketen Noë is plotseling failliet verklaard. Curator Pieter de Koning wijt het faillissement aan de algemene problemen in de winkelstraat en het concept van het bedrijf. Dat meldt RTL Z

Noë heeft een schoenenassortiment van 25 modellen in 88 kleuren. Onder het faillissement vallen het hoofdkantoor, het distributiecentrum in Waalwijk en de zes winkels die Noë heeft in Nederland. In ons land werken er twintig tot dertig mensen voor de schoenenketen. 

“Dat het een moeilijke markt voor schoenenwinkels is, is bekend. En het concept van Noë met zoveel modellen en kleuren is prachtig, maar maakt de productie en logistiek wel lastig”, vertelt de curator. Hij ziet wel kansen voor een doorstart mits het assortiment wat wordt afgeslankt.

In 2017 wilde Noë Nederland veroveren en opende de retailer vestigingen op toplocaties in Amsterdam, Amstelveen, Breda, Den Haag, Haarlem en Maastricht.  
 

Reacties

Tegenwoordig kan je enkel overleven met korte stock, die minstens wekelijks roteert. Zoniet ben je eraan voor de moeite....

Geplaatst door Serge Van Der Poorten op 4 september 2019 om 10:58

Kopen bij de plaatselijke zaken dat helpt en niet passen foto maken en op internet bestellen .
Daarom zo veel leegstand en is winkelen niet meer leuk .

Geplaatst door Lidy Heidkamp op 4 september 2019 om 12:44

Heb een tegoedbon van 150 euro. Wat te doen?

Geplaatst door Mariëtta van den Bouwhuijsen op 9 november 2019 om 21:34

Laatste nieuws

RetailTrends