Advertorial: Edge solution succesverhaal bij Ahold Delhaize

Advertorial: Edge solution succesverhaal bij Ahold Delhaize

Voor supermarktketen Delhaize was het van groot belang om de IT-infrastructuur naar een hoger niveau te tillen. Het was niet alleen cruciaal om huidige IT-services verbeteren en toekomstbestendig worden, de retailer wilde ook de mogelijkheid hebben om allerlei verschillende systemen onder te brengen op één gezamenlijk platform. Dat moest dan op Edge gebaseerd zijn. Tot dan waren er verschillende servers voor de kassa’s, zelfscanners, vriezers en soms zelfs voor de bediening van de slagboom van het parkeerterrein.

De gekozen oplossing (Hyperconvergence on edge) levert de sector die het vaak van kleine marges moet hebben een flinke kostenbesparing op, omdat er minder hardware nodig is. Daardoor is de organisatie ook minder geld kwijt aan onderhoud, reparaties en beveiliging. Deze aanpak maakt bovendien nieuwe ontwikkelingen zoals ‘real-time retail’ mogelijk. Een voorbeeld daarvan is dat iemand op zijn smartphone in de winkel de laatste aanbiedingen direct te zien krijgt via een app.

Als u meer informatie wilt over hoe Scale Computing en Lenovo samenwerken met Delhaize om de implementatie van edge computing uit te rollen, lees dan hier onze klantcase-studie.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!