Belgische modeketen Comme ça trekt naar Nederland

Belgische modeketen Comme ça trekt naar Nederland

De Belgische modeketen Comme ça opent dit weekend zijn eerste winkel in ons land. Het filiaal zit aan de Ginnekenweg in Breda.

Comme ça heeft inmiddels twaalf vestigingen in eigen land, waaronder in Antwerpen, Knokke en Eeklo. Binnenkort komt er een winkel in Nieuwpoort bij. In Nederland werd het merk al via diverse verkooppunten verkocht.

Breda is in trek bij Belgische consumenten, zegt retailmakelaar Maurice Vermeulen tegen BredaVandaag. “En veel mensen uit de regio van Breda komen ook met enige regelmaat in Vlaamse winkelsteden”, vertelt hij. “Comme ça heeft hier dus het voordeel van een stukje naamsbekendheid.”

Comme ça richt zich op vrouwenkleding. Het merk staat naar eigen zeggen voor budgetvriendelijke prijzen, kwaliteit en duurzaamheid.

Reacties

Laatste nieuws

Lees hier 15 toekomstverkenningen in retail

In een compleet vernieuwd jubileummagazine van RetailTrends vind je maar liefst vijftien toekomstverkenningen in de retail. Hoe ziet de supermarkt eruit in 2050? Hoe ver zijn we op het gebied van duurzaamheid en innovatie? Kennen we de consument van de toekomst eigenlijk? Lees het in RetailTrends.

RetailTrends