Primark waarschuwt klanten voor Amazon-aanbieders

Primark waarschuwt klanten voor Amazon-aanbieders

Kledingketen Primark raadt klanten af om zijn producten via Amazon te kopen, omdat de prijzen een stuk hoger liggen dan in de winkel. Het van oorsprong Ierse bedrijf geeft via Twitter aan geen commercieel partnerschap met de webreus te hebben.

De producten van Primark, dat zelf geen webshop heeft, zouden op Amazon worden aangeboden door derden. Het gaat om verschillende artikelen uit de Disney- en Harry Potter-collectie, met prijzen die tot wel vier keer zo hoog zijn als die in de Primark-winkels.

Fans van de collecties waren aanvankelijk enthousiast over het online aanbod, dat dankzij Amazon Prime binnen een dag kon worden thuisbezorgd. Primark laat weten dat het klanten aanmoedigt de winkels te bezoeken om waar voor hun geld te krijgen.  
 

Reacties

Een webwinkel van Primark zal voor velen een goede uitkomsten zijn

Geplaatst door E.P Zaandam op 16 oktober 2019 om 12:32

Een webshop van Primary zal voor vele een uitkomsten zijn.

Geplaatst door E.P. Zaandam op 16 oktober 2019 om 12:36

Gister nog gelezen hoeveel geretourneerde goederen er door webshops gewoon wordt weggegooid.... Dus een Primark webshop lijkt me voor niemand 'n goed idee!

Geplaatst door E Verbruggen op 16 oktober 2019 om 13:06

Ik werk ook op een webshop maar bij ons word niks weggegooid hoor.

Geplaatst door Marina van Schijndel op 16 oktober 2019 om 16:41

Een webshop is ideaal aangezien niet alle Primark dezelfde spullen hebben. Deze worden in kleinere winkels niet verkocht alleen in de grotere ketens

Geplaatst door Doris Zimmermann op 17 oktober 2019 om 00:44

Laatste nieuws

RetailTrends