Shoeby opent pop-upstore in voormalig Hudson's Bay-pand

Shoeby opent pop-upstore in voormalig Hudson's Bay-pand

Shoeby opent een pop-upstore in het voormalige Hudson's Bay-pand in Den Bosch. De tijdelijke winkel opent woensdag 27 mei de deuren voor het winkelend publiek.

Het Nederlandse modemerk vestigt zich op de begane grond en de eerste verdieping van het pand. Daar biedt het de nieuwste zomercollectie voor dames, heren en kinderen aan en opent Shoeby een tijdelijke outlet. Het thema van de winkel is 'staycation' en het interieur is ontworpen in samenwerking met verschillende kunstenaars. 

"We vonden het jammer dat dit pand leegstond en als creatieve, ondernemende organisatie vinden wij het super om daar iets bijzonders, iets anders, iets creatiefs neer te zetten, juist in deze tijd", aldus Mieke van Deursen, oprichtster en eigenaar van Shoeby. Het modemerk tuigde er eerder een tijdelijke winkel op, na de sluiting van V&D. De reacties waren destijds positief, stelt Van Deursen. "Dus toen de kans zich opnieuw voordeed werd het conceptteam van Shoeby direct enthousiast en is er vol voor gegaan om in korte tijd een prachtige pop-up store op te tuigen."
 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!