Nieuwe Blokker heeft moeizame start in België

Nieuwe Blokker heeft moeizame start in België

Het openen van de nieuwe Blokker-winkels in België verloopt stroef. De vestigingen, die worden omgetoverd tot discountformule Mega World, zijn nog maar mondjesmaat te vinden bij de zuiderburen. Dat meldt Gondola. 

"Eind vorige week waren er in enkele winkels al producten van de nieuwe discountketen te zien", zegt Erik Vuchelen van vakbond ACLVB. Het assortiment bestond onder meer uit borden, Adidas-sweaters en spulletjes van Coca-Cola.

Het probleem van de moeizame start ligt onder meer bij de bevoorrading van de winkels, veroorzaakt door de coronacrisis. Veel rekken zijn daardoor leeg. Bovendien moet de opstart in korte tijd plaatsvinden. Desondanks is het vertrouwen in de nieuwe eigenaar, Dirk Bron, niet afgezwakt. "Er was veertien dagen geleden een ondernemingsraad waar hij aanwezig was en waarop hij een kordate indruk gaf", aldus Vuchelen. 

Bron hangt een rechtszaak boven het hoofd omdat de nieuwe Blokker-eigenaar beticht wordt van fraude en witwassen. Vorige week zei Bron echter dat het meeste dat hem ten laste is gelegd onzin is. Hij denkt een goede kans te maken in de zaak. 

Reacties 2


M Van dis 3 jun, 11:06

Ik vind het erger dat de Blokker eigenaar die een goed bedoelde zaak deed , met bruidsschat , de Vlaamse werknemers overlevert aan deze discutabele partij , die garantie afgeeft van een jaar maar ik voorzie dat het licht veel eerder uitgaat , met als excuus Corona , .....


Annie Winters 4 jun, 12:18

Jammer dat blokker weg gaat kom aub terug

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!