Het beste van RetailTrends: week 1

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Waarom Hutspot zelf de stekker eruit trok
Dat het einde van 2020 er voor Hutspot zo uit zou zien, had medeoprichter Nick van Aalst aan het begin van dat jaar niet voorspeld. Het lifestylemerk vroeg vorige week zelf het faillissement aan. “December maakt of breekt ons elk jaar”, vertelt Van Aalst aan RetailTrends. Zes vragen aan de voormalig RetailRookie.

Vijf vragen rondom de verdwijning van Alibaba's Jack Ma
Hij is een van de bekendste gezichten in de wereld van e-commerce, maar ook een gezicht dat inmiddels ruim twee maanden van de radar is verdwenen. Wat ging er vooraf aan de ‘vermissing’ van Jack Ma en wat betekent dit voor Alibaba? Vijf vragen en antwoorden.

Terugblikken en vooruitkijken met Jumbo-topman Ton van Veen
Supermarktconcern Jumbo heeft mede door de coronacrisis een uitstekend jaar achter de rug. Bij dochterbedrijf La Place ging het een stuk minder. Een gesprek met financieel topman Ton van Veen.

Waarom DA zich spiegelt aan Spar
Ruud van Munster kwam tweeënhalf jaar geleden aan boord bij DA en is sinds kort volledig eindverantwoordelijk. In de RetailTrends-podcast vertelt hij hoe het ervoor staat met de nieuwe strategie die hij moet vormgeven. "We hebben bewezen dat we dingen kunnen waarmaken."

Hoe Flinders verdergaat met nieuwe eigenaar en ceo
Wil je groeien als online multibrandretailer, dan heb je schaalvoordeel, slagkracht en een Europese blik nodig. Met dat in het achterhoofd maakte onlinewoonwinkel Flinders begin deze week bekend in handen te komen van het Deense Nine United. Het betekent ook dat Geert-Jan Smits, ceo en oprichter, afzwaait en iets nieuws gaat opzetten. Voormalig coo en mede-eigenaar Oscar Diele neemt zijn rol over. Een dubbelinterview met de twee heren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!