Mall of the Netherlands opent toch volgens planning

Mall of the Netherlands opent op donderdag 18 maart zijn deuren voor publiek, zoals oorspronkelijk de bedoeling was. Wegens de lockdown was het eerder nog de vraag of de officiële openingsdatum kon worden aangehouden. 

Het winkelcentrum geeft ondernemers naar eigen zeggen de ruimte om ‘onder de huidige omstandigheden en conform de geldende richtlijnen toch op een veilige manier te kunnen starten met de verkoop’. Dat betekent dat de winkels klanten mogen ontvangen voor click & collect en winkelen op afspraak. Daarnaast zijn de versmarkt en andere essentiële winkels volledig geopend voor klanten. 

De geplande festiviteiten rondom de opening worden doorgeschoven naar een later moment, wanneer ook onder meer de restaurants en bioscoop open mogen. “We hadden ons de openingsdag heel anders voorgesteld”, aldus Bart van Twillert, country manager The Netherlands bij Unibail-Rodamco-Westfield. “Maar onze eerste prioriteit is nu dat de ondernemers omzet kunnen gaan maken. Uiteraard in een veilige shopomgeving voor onze bezoekers.”

Mall of the Netherlands is inmiddels voor 92 procent voorverhuurd. Onlangs werd bekend dat de merken G-Star Raw, Pandora en Nike er winkelruimte zullen huren. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!