Dit zijn de leukste interieurtrends van 2021!

Net als in ieder ander jaar zijn ook in 2021 weer tal van nieuwe en terugkerende interieurtrends die onze woonkamers veroveren! Je hoeft deze trends natuurlijk niet allemaal in je woonkamer te verwerken, maar het een beetje up to date houden van de woonkamer is natuurlijk wel zo leuk! Om het voor jou een stukje gemakkelijker te maken hebben we in deze blog de leukste interieurtrends van 2021 op een rijtje gezet. Zo ben jij weer helemaal up to date en kun je voor jezelf bepalen welke aanpassingen jij door wilt voeren in de woonkamer!

Lampenkappen
Het vervangen van de lampenkappen is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je een aanpassing wilt doen aan je eigen interieur. Toch zien we dit terugkomen in steeds meer woonkamers! Neem bijvoorbeeld zwarte lampenkappen, deze staan hypermodern en maken een moderne woonkamer helemaal af! Het leuke van de lampenkappen is dat je het licht ook een beetje kunt sturen met de lampenkappen. De vorm van de lampenkap bepaalt namelijk met welke invalshoek het licht op jouw woonkamer valt. Als je op zoek bent naar mooie, kleurrijke en unieke lampenkappen, dan raden we je aan om de webshop van Dutch Home Label eens te bezoeken!

Houten meubels
Ook houten meubels zijn weer helemaal terug van weggeweest. Houten meubels geven de woonkamer een warme en unieke uitstraling en we begrijpen dan ook heel goed dat deze trend weer helemaal aan het terugkomen is. Denk hierbij aan een houten tafel, een houten dressoir en een houten kast in de kamer! Het enige nadeel dat bij houten meubels komt kijken is het feit dat deze relatief veel onderhoud vereisen. Het grootste voordeel komt hier ook direct om de hoek. Wanneer jij het hout goed weet te onderhouden, dan heeft het zo’n prachtige uitstraling dat het in geen enkele woonkamer zal misstaan!

Droogbloemen
Je kunt bijna nergens meer komen zonder ze niet tegen te komen, droogbloemen! Dit is ook zeker niet gek. De droogbloemen zijn een tijdloze toevoeging op iedere woning. Doordat het droogbloemen zijn hoeven ze uiteraard niet onderhouden te worden. De droogbloemen hebben een chique uitstraling en komen het mooist naar voren in een bijpassende vaas. Denk hierbij aan de kleuren metallica, terracotta of probeer eens marineblauw!

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!