The New Plant kiest voor duurzaam denken van MULTIVAC

Bij The New Plant draaien twee verpakkingslijnen, compleet met robots, etiketteer- en markeringssystemen. “Minder arbeidsintensief, goede hygiëne en stabiele snelheid zijn gegarandeerd en 50% minder verpakkingsmateriaal,” zegt Adriaan Figee tevreden. Een voorbeeld van intensieve samenwerking, daadkracht, duurzaam denken en doen. 

Online 
Beyond Meat kiest voor duurzaam denken van MULTIVAC
Bij Beyond Meat draaien twee verpakkingslijnen, compleet met robots, etiketteer- en markeringssystemen. “Minder arbeidsintensief, goede hygiëne en stabiele snelheid zijn gegarandeerd en 50% minder verpakkingsmateriaal,” zegt Adriaan Figee tevreden. Een voorbeeld van intensieve samenwerking, daadkracht, duurzaam denken en doen. 

Toekomst
“Door effectiever gebruik van de materialen en de manier van verpakken zijn er ook minder vrachtbewegingen nodig. Dus minder brandstofgebruik en uitstoot. Een win-winsituatie. Er is veel geld, tijd en energie gestoken in de engineering. Wij hebben elkaar hierin aangespoord want de dieptrekmachines zijn gebouwd voor de toekomst.  Ze zijn zo ontwikkeld dat tussentijdse aanpassingen, bijvoorbeeld door een veranderende markt, mogelijk zijn. Eenmaal bouwen voor lang plezier. Ze kunnen tientallen jaren mee.”

Klantgericht
The New Plant over de samenwerking met MULTIVAC: “We kennen en vinden elkaar. Als er technische problemen/vragen zijn, staan ze direct voor je klaar. Vaak hoor ik: ‘Het antwoord is ja, wat is uw vraag?’. Dat is precies waar het bij MULTIVAC om draait. En dat waarderen wij.”

Lees het complete artikel voor een complete beschrijving van het geautomatiseerde proces, van de eerste verkennende gesprekken tot aan de oplevering.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!