SoLow gaat winkels openen in Vlaanderen

SoLow gaat winkels openen in Vlaanderen

Discountketen SoLow gaat winkels in Vlaanderen openen. “Als het meezit, dan willen we onze entree maken in de tweede helft van het jaar”, zegt ceo Gert-Jan Becks in een interview met RetailTrends.

Voor de stap naar de zuiderburen is onlangs countrymanager Diego Abeel aangesteld. Het gaat in eerste instantie om enkele winkels. “Afhankelijk van het succes en eventuele aanpassingen die we moeten doen aan de formule bepalen we uiteindelijk het uitroltempo en de hoeveelheid winkels die we willen openen.” Becks schat op dit moment in dat er maximaal tien winkels in Vlaanderen kunnen komen. 

Ook in Nederland, waar SoLow op dit moment 39 winkels heeft, is nog ruimte voor groei. Voor de komende maanden staan zeven winkelopeningen gepland. “En daar zullen er nog wel een paar bij komen.”

Richtte SoLow zich aanvankelijk op de grote steden, inmiddels gaat het vizier ook naar kleinere steden als Doetinchem, Assen en Alphen aan den Rijn. “Het is nog een beetje de vraag hoe onze formule daar zal aanslaan. Dat zal dan ook bepalen in welke mate we gaan uitrollen naar de rest van Nederland.” Becks denkt dat er ruimte is voor tussen de vijftig en zestig winkels.

Lees hier het hele interview.

Reacties 5


chris krijger 23 feb, 12:19

om alvast de Vlaamse smaak beleving ter ondervinden denk dan ook eens aan Terneuzen / Hulst


Machiel R. 23 feb, 14:17

Slim om eerst weg te blijven uit Wallonie.


John Michiels 10 mei, 15:29

Gat in de markt na het sluiten van MegaWorld. Hopelijk blijft het niet bij Antwerpen en vinden ze ook de weg naar andere grote centrumsteden als Mechelen of Leuven ;-)


Dimitri Willaert 8 sep, 15:50

Openlijk komt er ook eentje in Kortrijk of Wevelgem of menen tis eender waar hier hebben we zo winkels nodig tis zo tof en mooie Winkel tis wel jammer dat we de winkel willen zien dat we daarvoor naar Nederland moeten drm hebben we dat hier ook nodig in België


Elise Hessing 17 apr, 16:12

Leuke winkel ben net in Wijnegem Shopping Center geweest,ga er zeker terug heen.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!