Whitepaper: Logistieke uitdagingen in vrieskou

Opslag in vrieskou kent flinke uitdagingen. Zware werkomstandigheden, hoge energiekosten, dure vierkante meters. In de whitepaper ‘Logistieke uitdagingen in vrieskou’ neemt Lalesse Logistic Solutions jou in 7 stappen mee naar een efficiënte coldstore.

De vraag naar koel- en vriesopslag blijft onverminderd toenemen. Coldstores dienen als buffer opslag voor vraag en aanbod en om onvoorziene omstandigheden of marktschommelingen op te vangen. Maar ook veranderingen in het consumptiepatroon van consumenten beïnvloed de vraag naar coldstores: mensen eten meer vers en minder conserven.

Opslag in vrieskou brengt echter flinke uitdagingen met zich mee. Een onverminderd tekort aan personeel, zware werkomstandigheden, hoge energiekosten, dure vierkante meters. Reden genoeg om het opslagsysteem in bestaande of nieuwe coldstores onder de loep te nemen en te kijken hoe het beter en efficiënter kan. Want coldstores zijn geen one size fits all.

De whitepaper omvat 7 onderwerpen. Na het doorlopen van deze stappen weet jij precies met welke factoren je rekening moet houden bij het bouwen of vernieuwen van een coldstore magazijn. Zo kom je goed beslagen ten ijs om vervolgens met de juiste partijen een efficiënt magazijn te realiseren.

Lalesse Logistic Solutions heeft ruim 50 jaar ervaring in magazijnoplossingen en automatisering. We zijn een one-stop-shop als het gaat om magazijninrichting, met stellingen, magazijnkranen, conveyors, AutoStore en magazijnsoftware. Door de jaren heen hebben wij meer dan 30 coldstores gerealiseerd door heel Europa en we weten alle ins en outs van diepvriesspecialisme. In deze whitepaper delen we onze inzichten en helpen we jou in 7 stappen naar een efficiënt coldstore magazijn.

Download de whitepaper hier

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!