Crisp gaat landsgrens over naar België 

Onlinesupermarkt Crisp zet de eerste stappen over de grens in Vlaanderen. De voormalige RetailRookie wil zich in ons buurland onderscheiden door next day delivery aan te bieden en een nauwkeurige bezorgtijd te hanteren.

Onlinesupermarkt Crisp bezorgt vanuit een dc vlakbij Antwerpen aan de regio Vlaanderen. Met een volledige dekking in deze regio en gratis bezorging wil het Amsterdamse bedrijf Belgische concurrenten Delhaize, Carrefour en Colruyt uitdagen. "Het is onze eerste stap buiten Nederland, maar een logische. Uit onderzoek blijkt dat de Belg kwaliteitsvol eten belangrijker vindt dan de Nederlander en er meer geld aan uitgeeft. Dan zijn ze bij ons aan het goede adres", vertelt ceo Tom Peeters aan De Tijd

Hoewel Crisp de strijd aangaat met de Belgische gevestigde orde, biedt de onlinesuper niet alle standaard boodschappenproducten aan. De super focust zich eerst op andere producten als brood, zuivel, vis, vlees en andere verse producten.

Het bedrijf haalde vorig jaar in een investeringsronde dertig miljoen euro op. Hiermee zei Crisp destijds al zich te focussen op groei.

Reacties 1


Carl Koene 15 jun, 10:50

Top! Een van de beste concepten sinds jaren!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!