Ben je een lange man? Dit kun je dragen!

Ben je een lange man? Dit kun je dragen!

Kleding vinden als lange man, is niet gemakkelijk. Zeker niet als je lang en slank bent, want meestal gaan kledingfabrikanten ervan uit dat je omvang stijgt met je hoogte. Gelukkig zijn er kledingfabrikanten die zich meer gaan toeleggen op lange mensen. Ze houden rekening met langere mouwen, goede stoffen en een betere pasvorm.

T-shirts vanaf mouwlengte 7
Een goed idee, als lange man: gericht op zoek gaan naar t-shirts met een mouwlengte van tenminste 7. Als je nog niet weet wat dat betekent, is het een goed idee daar naar op zoek te gaan. Met deze mouwlengte zijn de mouwen meer dan 72 centimeter lang, gemeten van de schouder tot de pols. Het fijne is dat je geen last meer zult hebben van blote polsen en koud eonderarmen. Extra lange truien zijn lekker warm.

Steeds meer fabrikanten beginnen in diverse producten te denken. Zo kun je bijvoorbeeld een langere t-shirt krijgen in basic kleuren, of juist met een opvallende opdruk. Een t-shirt dat op de juiste lengte is, voelt natuurlijk veel fijner.

Truien voor lange mannen vinden
Truien voor lange mannen
zijn niet overal te vinden. Vaak is het shoppen daardoor lastig: in de winkel zijn de truien schaars. Je bent waarschijnlijk aangewezen op online winkels. Dat is niet eens heel vervelend, want daardoor is het aanbod groter. Een lekkere warme trui, is zo gevonden, als je weet waar je op moet letten.

Er zijn verschillende merken die kleding produceren voor lange mannen. Denk bijvoorbeeld aan Kitaro, Replika Jeans, Casa Moda en Girav. Deze merken houden rekening met het feit dat lange mannen soms wel langere armen hebben, maar niet per se een groter of breder postuur. Je kunt ook eens kijken naar Merino wollen truien voor heren. Dat is een heerlijke, zachte stof. Hoewel het wol is, jeukt het niet. En bovendien is het erg makkelijk schoon te houden. Wasbeurten zijn eigenlijk bijna niet nodig.

Lange broeken
Niet alleen lange t-shirts en lange truien zijn online te vinden. Je vindt ook merken voor extra lange broeken. Lange mannen kennen ongetwijfeld het probleem dat de juiste lengtemaat net niet beschikbaar is in de normale winkel. Ze zijn net te kort om comfortabel te kunnen dragen, of het past simpelweg helemaal niet.

In dat geval kun je eens kijken naar de broeken van onder meer MAC Jeans, Alberto Jeans, LTB Jeans en Pioneer Jeans. Dit zijn merken die rekening houden met de wat langere man.

Lange broeken beginnen bij een lengtemaat van 36. De meest voorkomende langere lengtematen zijn 36, 38 en 40. Natuurlijk is ook de pasvorm heel belangrijk. Het is een goed idee online te bestellen en thuis te passen. Bij veel winkels is het mogelijk om achteraf te betalen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!