Gorillas krijgt groen licht voor magazijn in woonwijk 

Gorillas krijgt groen licht om een winkel te openen in een woonwijk in Utrecht. Het is naar eigen zeggen voor het eerst dat een gemeente buiten het stadscentrum een vergunning afgeeft aan een flitsbezorger.

Dat meldt general manager Anastasia Dellis op LinkedIn. Gorillas verwelkomde buurtbewoners circa een half jaar geleden in zijn magazijn aan de Utrechtse Westerdijk, in de wijk Ondiep. Vanaf dat punt is er volgens Dellis veel interactie geweest met buurtgenoten. “Het bleek dat we een stap extra moesten zetten om onze manier van werken te veranderen, zodat we beter zouden passen in deze gezinsvriendelijke wijk dicht bij het stadscentrum.”

Als voorbeeld noemt Dellis dat de bezorgfietsen van de straat werden gehaald en werden opgeborgen in nieuwe ruimtes in het magazijn. Ook werd er geluidsisolatie aangebracht om overlast te verminderen en werden laad- en losmomenten verlaat naar een later tijdstip 's ochtends. 

De gemeente Utrecht heeft een tijdelijke vergunning van een jaar afgegeven aan Gorillas, meldt het AD. Gorillas zegt te hopen dat er meer magazijnen in woonwijken bij kunnen komen in Nederland. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!