5 voordelen van dé mobiele betaaloplossing CCV SoftPOS

5 voordelen van dé mobiele betaaloplossing CCV SoftPOS

Verbeter de klanttevredenheid, ervaar meer mobiliteit, productiviteit én flexibiliteit. Met CCV SoftPOS heb je de toekomst van betalen in handen en ervaar je veel voordelen. Ontdek alle voordelen van CCV SoftPOS in dit artikel. 

CCV SoftPOS breidt elke Android-handheld device uit tot een mobiele betaalautomaat en dat gaat gepaard met vele voordelen. Zo worden eenvoudig meer betaalpunten aan de winkel toegevoegd, kunnen klanten ‘on the spot’ betalen en hoeven zij niet met (zware) artikelen door de winkel. Er is een rechtstreekse connectie tussen service en betalen, want na een adviesgesprek kan de klant direct ter plekke betalen. Ook is het laten betalen aan de voordeur van de klant een stuk efficiënter en gemakkelijker. Het personeel ontvangt namelijk direct betalingen op hun bestaande handheld device. Ontdek de vijf grootste voordelen van CCV SoftPOS: 

1. Verbeter de klanttevredenheid en productiviteit dankzij de mobiele betaaloplossing
CCV biedt nóg meer mobiliteit dan de traditionele mobiele betaaloplossingen. Verhoog de winkelervaring en laat klanten betalen waar het product is (betalen ‘on the spot’). Dit kan in de winkel, maar ook in pop-up stores, tijdens evenementen of bij thuisbezorging. Ook al waren er al eerder mobiele betaalautomaten, CCV SoftPOS op een niet-PTS device biedt nog meer mobiliteit én flexibiliteit. En dit alles op de bestaande handheld devices.

2. Geen extra investering in speciale hardware
Veel detailhandelaren gebruiken al Android handheld devices voor zakelijke doeleinden. Er is een grote kans dat deze Android devices dagelijks ingezet worden voor het scannen van producten of logistieke doeleinden. Voeg eenvoudig CCV SoftPOS toe en breid deze devices uit tot een betaalautomaat.

3. Meer flexibiliteit
Drukte tijdens feestdagen of op andere piekmomenten in het jaar? Met CCV SoftPOS breid je het aantal betaalpunten in de winkel eenvoudig tijdelijk uit. Hierdoor worden lange wachtrijen voorkomen en ergernissen in de winkel- en betalingservaring verdwijnen zonder dat er extra fysieke ruimte voor nodig is.

4. Fijne werkervaring voor medewerkers
Winkelmedewerkers ervaren een betere workflow en meer efficiëntie. Ze hoeven minder hardware te bedienen (en mee te nemen) en kunnen sneller handelen. Verder is de betaaloplossing naadloos geïntegreerd met het POS-software systeem. De devices kunnen op afstand worden beheerd door een specialist via een MDM-systeem. 

5. Schaalbare betaaloplossingen
Zonder grote investeringen in hardware heb je dankzij CCV SoftPOS een schaalbare betaaloplossing. Winkelmedewerkers voegen eenvoudig een extra betaalpunt toe. CCV SoftPOS is bovendien een ruimte- en tijdbesparend alternatief om wachtrijen te voorkomen. Deze betaaloplossing is zowel een uitbreiding als een back-up van de huidige betaalautomaten. Met Primera draaiden we in december een pilot :

“In de decembermaand draaiden wij de ultieme stresstest voor de mobiele kassa. De naadloze integratie van contactloos betalen middels CCV SoftPOS en de mobiele kassa op een Android device geeft eindeloze mogelijkheden om de klantreis te optimaliseren. Betalen wordt dankzij CCV SoftPOS makkelijker, sneller en voordeliger!”

Is deze betaaloplossing geschikt voor jouw onderneming?
Wil je meer informatie over deze nieuwe betaaloplossing? Bekijk dan de website van CCV of neem contact op met één van de accountmanagers via corporatesales@ccv.eu

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!