Holland & Barrett neemt techbedrijf Avie over 

Holland & Barrett heeft technologiebedrijf Avie overgenomen. De overname past volgens de gezondsheidsretailer bij de strategie om het bereik buiten de winkel uit te breiden.

Avie helpt gebruikers hun gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken. Daarvoor maakt de startup gebruik van gedragswetenschappers en gezondheids- en activiteitgegevens. Het doel: gebruikers op een gepersonaliseerde manier ondersteunen waardoor het haalbaar is om de levensstijl op lange termijn te veranderen.

Het techbedrijf werd opgericht door Charlie Leggate en Kit Logan en wordt ondersteund door Entrepreneur First. Leggate en Logan zullen, als onderdeel van de overname, toetreden tot het team van Holland & Barrett om de technologie van Avie in te bouwen in de digitale diensten van het merk. 

Holland & Barrett wil meer dan een retailer zijn, zei managing director Lies Goezinne onlangs tegen RetailTrends: “Het gaat ons niet alleen om de transacties, het gaat ons echt om de gezondheid van mensen. Onze missie: een goede gezondheid toegankelijk voor iedereen. En daar helpen wij dan bij.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!