Kamera Express gaat verhuren in Duitsland 

Kamera Express gaat verhuren in Duitsland 

Fotoretailer Kamera Express gaat zijn verhuurservice uitbreiden naar Duitsland. Vooralsnog is foto- en videoapparatuur alleen te huren in twee Duitse flagshipstores; later volgen andere locaties.

De flagshipstores in Keulen en Hamburg, die zijn ingericht volgens een nieuw winkelconcept, openen donderdag de deuren. In deze winkels zijn in-store verhuurlocaties opgenomen. Als de dienst goed aanslaat in de winkels, volgen ook de zeven andere winkellocaties in Duitsland. 

Kamera Express biedt de verhuurservice al langer aan in Nederland en België. "Die blijkt heel succesvol", stelt ceo Ben Cornelisse.

De fotografiespecialist is sinds 2018 actief in Duitsland, toen het met de overname van het Nederlandse Foto Konijnenberg een winkel kreeg in Hannover. Kort hierna ging Kamera Express op overnamepad bij de oosterburen. In totaal moeten er zo'n dertig locaties komen. 

Het uitbreiden van de verhuurservice komt niet geheel uit de lucht vallen: eerder zei Cornelisse al tegen RetailTrends meer te willen inzetten op services. “Productverkoop werkt niet meer in 2032. Daar hebben we een ander plan voor nodig. Verhuur is laagdrempelig, duurzaam en winstgevend." 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!