20 potentiële kopers voor Big Bazar

20 potentiële kopers voor Big Bazar

Er hebben 20 partijen interesse getoond om het failliete bedrijf Big Bazar (gedeeltelijk) over te nemen. Dat melden de curatoren op de website van de discounter.

Wie deze mogelijke kopers zijn, maken de curatoren niet bekend. De hoop is dat er binnen enkele weken duidelijkheid is over de verkoop en mogelijke doorstart van de winkels. Doordat de rechter een afkoelingsperiode heeft goedgekeurd kunnen de bedrijfsruimtes, ondanks de schulden, niet zonder machtiging van de rechter worden ontruimd. Hoewel er voorlopig geen nieuwe voorraden worden geleverd, blijven de filialen dus wel open om die mogelijke doorstart aantrekkelijk te houden.

Big Bazar werd eind september failliet verklaard, nadat de discounter verschillende pogingen had gedaan om dit te voorkomen. Het bedrijf wilde herstructureringsdeskundigen aanstellen en kreeg zelfs een late kapitaalinjectie. Uiteindelijk mocht dit alles niet baten.

Reacties 1


Ollie B.B 7 okt, 14:38

(tromgeroffel )........and the winner is....Martijn Rozenboom de bedrijven dokter(not, eerder bedrijven ontmantelaar), niet dat ik weet dat hij het zal worden maar het zou mij iig niet verbazen.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!