Gezellig & vernuftig: met een app bestuurbare kerstverlichting van professionele kwaliteit

Gezellig & vernuftig: met een app bestuurbare kerstverlichting van professionele kwaliteit

De wintertijd is ingegaan en dat betekent dat de avonden langer worden en de dagen aanzienlijk korter. Het brengt weer extra gezelligheid met zich mee, want dit is de periode om de buitenboel extra gezellig te verlichten. Bedrijfspanden, straten en huizen krijgen zo een sfeervolle uitstraling. De laatste jaren zien we dat het weer uitbundiger mag en dat er zelfs geëxperimenteerd wordt met kerstverlichting en muziek, iets wat in de Verenigde Staten de gewoonste zaak van de wereld is. Met de opkomst van geavanceerde technologieën is het mogelijk om traditionele kerstverlichting steeds innovatiever en dus meer bijzonder te maken. Dankzij nieuwe technologieën wordt kerstverlichting kopen nog interessanter. Helemaal als jij zelf de verlichting kan programmeren.

Technologie die de feestdagen verandert
De traditionele kerstverlichting heeft een metamorfose ondergaan doordat de techniek steeds beter en veiliger werd. Zo was er een vraag naar verlichting waarbij er minder verlengsnoeren, contactdozen en stekkers nodig waren en daar speelde de industrie moeiteloos op in door veilige koppelbare lichtsnoeren te ontwikkelen. Of je nu een of tien snoeren met ijspegelverlichting langs de gevel wil plaatsen, door deze te koppelen kun je het zo mooi en rijk maken als je zelf wilt. Dat geldt tegenwoordig ook voor guirlandes met verlichting die je kan koppelen, zodat deze bijvoorbeeld tussen de gevels van de huizen over de straat kan hangen.

Uitdagend lichtontwerp
Bij festivals en kerstmarkten op pleinen zie je vaak dat guirlandes of verlichting een soort dak vormen boven de festiviteiten. Vanuit het midden worden er allerlei verlichtingssnoeren of guirlandes naar vaste punten getrokken. Omdat de systemen te koppelen zijn, biedt het systeem meer flexibiliteit in ontwerp en installatie. Doordat je de verschillende elementen kan verbinden en synchroniseren kun je een grootschalige lichtinstallatie creëren voor gevels, gebouwen, pleinen en straten. Je hebt eigenlijk alleen veel lichtjes voor een magische creatie en je fantasie nodig om die echte kerstsfeer te krijgen.

Voordelen van IP67 bescherming
Kerstverlichting voor buiten moet goed beschermt worden, omdat de verlichting tegen stof, water en weersomstandigheden bestand moet zijn, zonder dat er kortsluiting ontstaat. Daarom kies je voor koppelbare kerstverlichting met IP67 beschermingsgraad. Deze beschermingsgraad geeft aan dat de verlichting tot op zekere hoogte natuurlijk, zelfs ondergedompeld kan worden in water. Als je vertrouwd bent met deze classificaties, biedt dit een geruststellende garantie van duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs onder uitdagende weersomstandigheden.

Maak er een spektakel van
Als je denkt aan kerstverlichting, denk je wellicht aan warm gele lampjes die een sprookjesachtig licht afgeven en zo de donkere wereld van zicht voorzien. Maar je kan er ook een spektakel van maken met dezelfde kleur lampjes of juist met een regenboog aan kleuren. Voor de echte IT-professional die ervan houdt om alles te programmeren is er Twinkly Plus verlichting voor kerst en ieder ander spektakel waar je echt wil uitpakken met verlichting. Het is een vooruitstrevende optie, waarbij je naast een IP65 beschermingsgraad en de mogelijkheid meerdere elementen met elkaar te koppelen, via een app een heel lichtplan kan programmeren. Compleet met patronen, afbeeldingen, verlopende kleuren en de mogelijkheid de verlichting te laten reageren op (live) muziek. Hiermee creëer je zowel sfeer als spektakel aan iedere gevel of buitengebied.

Handige app met veel mogelijkheden
Hoe werkt dat dan? In de app kun je heel veel mogelijkheden programmeren vanaf je smartphone of tablet. De verlichting bevat wifi en bluetooth, dus je kan altijd verbinding maken. Vervolgens maak je je eigen lichtplan. Laat de lampjes aan en uit gaan op muziek, maak golfbewegingen, kleurverloop of andere patronen die er een spektakel van maken. Maak je gebruik van een playlist dan kun je de muziek en het lichtplan met elkaar combineren. Hier heb je een speciale muziek dongle voor nodig. Dat is zeker de moeite waard, want het maakt van de verlichting een waar spektakel en veel meer dan alleen een gadget.

Verschillende mogelijkheden
Binnen de Twinkly Plus lijn zijn er verschillende soorten (kerst)verlichting om uit te kiezen. Zo zijn er gewone lichtsnoeren met lampjes, of kies voor dots verlichting, een gordijn, pegelverlichting, een kerstboom op standaard en klassieke feestverlichting met kleine peertjes. Kies voor multicolor of juist voor klassiek warmgeel met felwit licht. Door kleuren met elkaar te combineren kun je de mooiste figuren laten zien. De app bevat verschillende voorgeprogrammeerde patronen en lichtplannen.

Bijzondere kerstverlichting
Omdat deze met wifi of bluetooth te koppelen kerstverlichting voor buiten geschikt is, kun je dus de gevel van een woning, winkel, kantoor of ieder ander pand voorzien van een unieke sfeer. Breng meer gezelligheid tijdens donkere dagen en laat voorbijgangers even stilstaan bij verlichting wat danst op kerstmuziek. Breng technologie en de gezelligheid van december bij elkaar, dankzij professionele kwaliteit kerstverlichting die je aan elkaar kan koppelen. Bovendien voldoet deze nieuwe generatie kerstverlichting aan de verwachtingen van iedere technisch bewuste gebruiker.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!