Retail special met Christine Boland 

Retail special met Christine Boland 

Welke trends zijn bepalend voor retail, en hoe pas je ze toe als retail-ondernemer? Trendanalist Christine Boland deelt haar inzichten in een webinar voor retailers, inkopers en visual merchandisers. 

Inzicht en houvast
Wie werkt in lifestyle, fashion, food of interieur wordt voortdurend overstelpt met trends. Maar welke zijn relevant voor jou, en hoe pas je ze toe? In deze Retail Special, een compact webinar, biedt Christine Boland je inzicht én houvast. 

Een sessie vol inspiratie – ben je er klaar voor?

Inspiratie voor innovatie
Ontdek in dit webinar innovatieve retailconcepten om je onderneming naar nieuwe hoogten te stuwen. En of je nu een webshop of fysieke winkel hebt, je zult zien, dat innovatie niet noodzakelijk technisch of online gerelateerd is. Innovatie betekent vooral inspelen op wat je klanten nodig hebben in veranderende omstandigheden – de behoeften die ten grondslag liggen aan trends. Begrijpen wat je klanten drijft is de basis voor futureproof retail! 

Marktkennis x visie = goud waard
Met Christines marktkennis en heldere visie leg je de basis om je te onderscheiden, de concurrentie voor te blijven en een duurzame relatie op te bouwen met je klanten. 

Ben je erbij?
Zet de stap naar futureproof retail en reserveer nu je deelname aan dit online webinar. 
Positioneer jezelf als voorloper in je branche!

Live @ Lunch Retail Special
20 maart 2024, 12:30 - 13:15
Prijs: € 39 
Kun je niet op 20 maart? Met een ticket kun je 2 weken terugkijken!

Koop je ticket 


Christine Boland: tijdgeestanalist, keynote speaker, consultant
“Door diep in de tijdgeest te duiken en de drijfveren van mensen bloot te leggen geef ik je waardevolle inzichten. Daarmee kun je kansen optimaal benutten, bijvoorbeeld om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. 

Dat doe ik met online webinars, als spreker op events, als inspirator voor je team en als consultant en sparringpartner voor je organisatie. Naast een algemene analyse van de tijdgeest maak ik dus ook scherpe analyses op maat. Analyses die precies laten zien waar bij jullie organisatie de uitdagingen en kansen liggen.” 
www.christineboland.nl

Memberships
Als lid kun je al Christines trendpresentaties en bijbehorende trendboeken op elk gewenst moment raadplegen. Om de drijfveren achter trends te vertalen in concepten, om in te zoomen op details, of om ideeën op te doen voor je visual merchandising. Zo benut je de kansen die trends bieden optimaal! Leden krijgen bovendien korting op andere producten en diensten. Meer weten?

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!