​De grootste winkel ooit van JD Sports

JD Sports kende twee jaar terug een vliegende start in ons land door de overname van veertien vestigingen van herenmodeketen Setpoint, dat uit de winkelstraat verdween. De sneakerketen groeit inmiddels uit dat jasje, vertelde area sales manager Sam Davies onlangs. De zaterdag geopende internationale flagshipstore in Amsterdam is daarvan het bewijs.

De winkel in Amsterdam is met negenhonderd vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen, de grootste winkel ooit voor het Britse merk. “Met waarschijnlijk ook de meeste omzet”, is Davies hoopvol. De winkel bevindt zich op de Nieuwendijk, tegenover de nog te openen winkel van Primark en naast Zara.

Klanten vinden in de ‘hypermoderne’ winkel het grootste sneakerassortiment van merken als Adidas, Puma, Nike, Lacoste en het eigen merk Supply & Demand. Daarnaast is er een afdeling speciaal voor streetwear, sportswear en fitnesskleding en is een sectie met alleen voetbalkleding.

Maar de winkel is bovenal voorzien van de nieuwste technische snufjes. Zo worden schoenen bij JD Sports niet door een medewerker uit het magazijn gehaald, maar via een loopband naar de winkel gebracht.

Verspreid door de winkel zijn verschillende interactieve spiegels te vinden. Deze spiegels kunnen veranderen naar een kiosk waar producten direct online gekocht kunnen worden. Daarnaast kunnen fans op social media selfies plaatsen die getoond worden op de social media-muur in de winkel.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in