Hoe een slagerij er ook uit kan zien

Hoe een slagerij er ook uit kan zien

De doorsnee slagerij in ons land behelst niet meer dan een vitrine, die tevens als toonbank dient. De slager grijpt naar onder om het vlees te pakken, vraagt of het iets meer mag zijn en slaat het vervolgens aan op de kassa. The Beefbar maakt in Monaco gehakt van deze werkwijze.

The Beefbar is van oorsprong een restaurantketen uit de koker van de Giraudi Group. Er zijn vestigingen in Monaco, Hong Kong, Mexico, Mykonos en Cannes. Sinds maart wordt het vlees niet alleen op een bord geserveerd, maar ook verkocht in een eigen winkel.

The Beefbar Butcher Shop heet het nieuwe project van de steenrijke familie Girauldi. Vleesliefhebbers kunnen er terecht voor de hoogste kwaliteit filets, entrecotes, steaks en ribs, afkomstig uit alle werelddelen. Het goedkoopste vlees is de Black Angus bavette uit de Verenigde Staten à 54 euro per kilo.

Net als het restaurant straalt de winkel een bepaalde klasse uit, die in samenwerking met de architecten Humbert & Poyet is gerealiseerd. Zij hebben de inspiratie voor de eerste eigen slagerij van The Beefbar gehaald uit de designs van hun restaurants, die weer zijn gebaseerd op wijnproeverijclubs.

Het vlees wordt tentoongesteld in meerdere glazen vitrines. Op verzoek snijdt de slager een stuk vlees op één van de snijtafels die ervoor geplaatst zijn, om het vlees vervolgens in een luxe verpakking mee te geven aan de klant.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in