​De dameswereld van de Bijenkorf

​De dameswereld van de Bijenkorf

Dames kunnen op de tweede verdieping van de Amsterdamse Bijenkorf hun hart ophalen. Daar is de designerafdeling verdubbeld van vijfhonderd naar duizend vierkante meter, met nieuwe merken als Céline, Alexander McQueen en Gucci.

De dameswereld wordt gekenmerkt door veel natuurlijk licht. Datzelfde geldt voor de schoenenafdeling een etage hoger. Daar vinden de vrouwelijke klanten volgens de Bijenkorf de grootste schoenenafdeling van de Benelux. Op 1300 vierkante meter worden 65 merken aangeboden, waarvan vijftien nieuw in het assortiment zijn.

Eerder creëerde de Bijenkorf al een mannenwereld op de eerste etage, met onder meer een vernieuwde schoenenafdeling van vijfhonderd vierkante meter. Onder meer Tod's heeft nu een vaste plek in het warenhuis. Vanaf volgende maand is op dezelfde verdieping ook de vernieuwde designerafdeling voor mannen te vinden.

Alle vernieuwingen maken onderdeel uit van de verbouwing van het zevenduizend vierkante meter tellende pand in het centrum van onze hoofdstad. De Bijenkorf presenteerde eerder al een deel van de vernieuwde parterre, inclusief Beauty World. “In november zal de parterre worden voltooid met nieuwe merken zoals Cartier”, laat ceo Giovanni Colauto weten.