De zonnige roots van Esprit

De zonnige roots van Esprit

Kleuren, strepen en een zonnig zomergevoel. Op die pijlers is Esprit ooit opgericht en die roots moeten weer terugkomen in de nieuwe zomercollectie. Tot vorige week was daarvoor een speciale pop-up store ingericht in Amsterdam.

Esprit ontwierp voor de tweede keer een collectie samen met Opening Ceremony, terwijl Noman Studio het ontwerp van de winkel voor zijn rekening nam. Die was gevestigd in een negentiende-eeuws pand aan de Looiersgracht. De vele ramen zorgen voor een zeer lichte ruimte, waardoor de kleurige collectie goed tot zijn recht komt. De ontwerpers hebben zo min mogelijk aan het bestaande interieur gesleuteld.

Voor de displays is gewerkt met een speciaal soort plastic: Myst. Dit bestaat in slechts negen kleuren, waarbij gekozen is voor de kleuren die het best bij de collectie passen. Het materiaal is volgens de ontwerpers uniek, omdat het licht opneemt en verdeelt over de ruimte. 'Het materiaal legt een filter over de realiteit', zo omschrijft Noman Studio.

De winkel was tot afgelopen weekend te bezoeken. Ook in onder meer Berlijn, New York en Hongkong werden pop-up stores geopend.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!