Bekijk de nieuwste winkel van Louboutin in Milaan

Na de sluiting van een herenboetiek in Milaan opent oprichter en creative director Christian Louboutin een winkel waarin het volledige assortiment wordt aangeboden.

Na de sluiting van een herenboetiek in Milaan legt oprichter en creative director Christian Louboutin naar eigen zeggen de lat een stukje hoger. Hij opent een winkel waarin het volledige assortiment wordt aangeboden. 


De boetiek is te vinden in de prestigieuze Duomo-wijk van de modestad en is zestig vierkante meter groot. Louboutin maakt er een eerbetoon aan de allereerste winkel die dertig jaar geleden werd geopend in Galerie Véro-Dodat, een negentiende-eeuwse overdekte passage in Parijs.


De winkel is ontworpen in de stijl van een boudoir. Dat was een in de achttiende eeuw meestal elegant ingericht vertrek waarin de vrouw des huizes zich kon terugtrekken. In de winkel voert rood dan ook de boventoon. Niet geheel verrassend, want dat is de kleur waar het merk bekend om staat. 


Klanten kunnen er uiteraard heren- en damesschoenen, sneakers en tassen kopen, maar er is ook een schoonmaakservice voor hun schoeisel. 

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Word member van RetailTrends

€28,75 Per maand

Log in of word member van RetailTrends en krijg toegang tot alle premium content.

Meest gelezen