C&A opent deuren voor RetailProfs Talentendag

RetailProfs houdt op 26 september in samenwerking met C&A Nederland haar eerste RetailProfs Talentendag. Tijdens de bijeenkomst krijgt een door RetailProfs vooraf geselecteerd aantal kandidaten de mogelijkheid om directielid Edwin Fafié van de modeketen te horen spreken over retail en leiderschap.

C&A is positief verrast over de wijze waarop RetailProfs zich weet te onderscheiden als het gaat om het vinden van personeel. “Retail is een niche markt en vraagt om een niche aanpak. RetailProfs pakt dit ondanks haar kleine omvang groots aan”, aldus Fafié.

Asha Lalai van RetailProfs neemt het interactieve gedeelte voor haar rekening en gaat in op ambities, kwaliteiten, het vinden van de juiste functie en de weg waarop je deze bereikt. De middag wordt afgesloten met een informatieve rondleiding door het C&A-filiaal te Zwolle. C&A zet haar deuren open voor de talenten van RetailProfs en laat zien wat ze als potentieel werkgever en trotse retailer te bieden heeft om zo een optimale instroom van jonge mensen te realiseren binnen de retail.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!