Horecaformule La Place start dit jaar een uitgebreide test met de verkoop van kant-en-klaarmaaltijden. Hieraan doen diverse vestigingen van V&D mee. Dat meldt directeur Paul Bringmann in een interview met het Algemeen Dagblad.
Biologisch en vers zijn belangrijk voor de kant-en-klaarmaaltijden. Daarnaast ligt de focus op ‘casaul dining’ tegen een lage prijs. “Daar zijn veel mensen naar op zoek. We hebben sinds kort ook een driegangenmenu voor tien euro.”
Een andere nieuwe markt die La Place heeft aangeboord is catering in bedrijfskantines. Het is ook in gesprek met scholen en vanaf april gaat het de horeca verzorgen in het Wassenaarse pretpark Duinrell.
In de nieuwe Haarlemse vestiging Villa Dreefzicht, die afgelopen weekend opende, is La Place tevens gestart met thuisbezorging. “Deze service zal na gebleken succes nog dit jaar worden uitgebreid naar andere vestigingen.”
La Place start met kant-en-klaarmaaltijden
Gepubliceerd op 16 maart 2009 om 00:00
Reacties 0