Dik verdienen aan reclame op je auto

Wie met reclame op de auto wil rondrijden, kan daar auto tot 200 euro per maand mee verdienen. Eigenaar Danny van Laar van Cashcar, een nieuw Twents bedrijf voor autoreclame, zegt dat ‘belangstellenden van Maastricht tot Deventer inmiddels voor een ware stormloop zorgen’, zo bericht de Telegraaf maandag.

Recent berichtte de ANWB nog over honderden gestrande auto’s in de vakantiegebieden vanwege achterstallig onderhoud. Er zijn meer handige jongens die gouden bergen beloven als particulieren reclameteksten op hun voertuig plakken, maar consumentenorganisaties waarschuwden recent nog voor oplichtingspraktijken.

“Wij doen het anders”, belooft Van Laar. “Voor de automobilist is alles gratis en vrijblijvend. Je kunt alleen maar geld verdienen, tot 175 á 200 euro per maand. Dan moet je wel bestickering op motorkap, kofferbak én deuren voor lief nemen.”

Cashcar bouwt aan een database met woon-werk routes die mensen rijden, aantal afgelegde kilometers, parkeersituatie en winkelgedrag. Zodat potentiële adverteerders hun ideale auto kunnen uitzoeken. “Een exclusief modebedrijf staat natuurlijk liever op een nieuwe BMW vermeld dan op een 25 jaar oude Lada die op een parkeerplaats wegroest. Maar als dat laatste verhikel ergens bij een drukke doorgaande weg staat, is zo’n auto weer interessant voor de plaatselijke snackbar”, meent Van Laar.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!