Mud Jeans gaat samenwerking aan met EEP

Het duurzame Nederlandse Jeansmerk Mud Jeans is een samenwerking aangegaan met participatiemaatschappij European Equity Partners (EEP) uit Delft. De oprichters van Mud Jeans houden een aanzienlijk belang in het bedrijf.

Het merk, dat in 2007 is opgericht, produceert alleen kleding op duurzame en ecologisch verantwoorde wijze. Mud Jeans heeft een Max Havelaar en een Made-By keurmerk en gebruiken alleen katoen dat gerecycled of Gots-gecertificeerd is. Het merk produceert, naast een eigen collectie, ook voor grootwinkelbedrijven in Nederland en België.

Mud Jeans schakelt de hulp van EEP in, omdat de retailer ambitieuze plannen heeft voor de toekomst. Zo wordt in maart een webwinkel gelanceerd en wil het bedrijf zijn marktpositie sneller uitbouwen. De financiële sprongkracht, de verbreding van de kennis en het zakelijke netwerk die door de samenwerking zijn ontstaan, moeten daaraan bijdragen. “We kunnen dankzij de samenwerking nieuwe disciplines in huis halen”, aldus oprichter en eigenaar Tim Van Looijen.

EEP investeert in maatschappelijk verantwoorde ondernemingen die een sterk merk voeren of willen bouwen via fysieke vestigingen en via e-commerce.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!