Innovatie voor makkelijke distributie matrassen

Matrassenproducent The Energy+ Company heeft een oplossing ontwikkeld voor de lastige distributie van matrassen. Met behulp van een ‘roll pack’ verpakkingsmachine kan het bedrijf de volume van een matras tot tachtig procent terugbrengen, waarna het matras machinaal wordt opgerold en wordt verpakt in een kartonnen doos.

De volumeverkleining gebeurt onder een druk van dertigduizend kilo, waarbij de aanwezige lucht snel en gelijkmatig uit het matras loopt. Wanneer de klant de zogeheten AllProtect-verpakking bij thuiskomst verwijderd, vult het matras zich geleidelijk aan met lucht. Volgens de producent is het product na vier uur gebruiksklaar, zonder enig kwaliteitsverlies.

The Energy+ Company voert de drie matrasmerken Energy+, MediActive en TotalFit, met ieder een eigen webwinkel. Mede door het succes van de zogenoemde Nasa traagschuimmatrassen ligt de groei van het bedrijf jaarlijks tussen de 25 en dertig procent. Met de nieuwe innovaties wil The Energy+ Company in de nabije toekomst een 48 uurs-service aan gaan bieden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!