Selected pop-up store in SPRMRKT blijft langer

De periode waarin de collecties van Selected verkrijgbaar zijn via een pop-up store in modezaak SPRMRKT is verlengd. De tijdelijke shop-in-shop werd 11 juli geopend en zou oorspronkelijk op 4 augustus sluiten. De pop-up winkel blijft echter nog tot 15 augustus open.

De verkoop van het label van het Deense modeconcern Bestseller bij het Amsterdamse SPRMRKT loopt erg goed. “De merken Selected Femme en Selected Homme hebben de verwachtingen meer dan waargemaakt”, vertelt SPRMRKT-eigenaresse Nelleke Strijkers. “De items zijn goed gekozen en verkopen als een dolle, een ware bestseller.”

In de pop-up shop van vijftig vierkante meter in SPRMRKT worden de herfst 2012 collecties Selected Femme en Selected Homme gepresenteerd aan het Nederlandse publiek. De collecties worden bijna dagelijks aangevuld met nieuwe items. Het winkelbeeld verandert hiermee continu, zodat de veelzijdigheid van de labels zoveel mogelijk getoond wordt. De locatie moet retailers inspireren en aanzetten tot het inkopen van het merk.

Selected heeft een aantal fysieke en online verkooppunten, waaronder Wehkamp.nl, Welikefashion.nl en Vimodos.nl. Bestseller heeft Selected-winkels in Denemarken, Finland, Duitsland IJsland, Noorwegen en Zweden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!