Plentyparts werkt aan totale winkelautomatisering

Onderdelengigant Plentyparts is gestart met de implementatie van een nieuw winkelautomatiseringssysteem in al zijn 27 vestigingen. Het automatiseringstraject werkt volledig in de cloud en is afkomstig van SW-Retail.

De onderdelengigant beschikt over een uitgebreid assortiment van meer dan dertigduizend artikelen. Dit assortiment is formulebreed, maar kan naar eigen inzicht aangevuld worden door de individuele winkels. Iedere winkeleigenaar heeft vrije keuze in leveranciers en manier van bestellen. Met de implementatie van een nieuw automatiseringssysteem wat zich richt op een eenduidig bestelproces hoopt Plentyparts een efficiencyslag te slaan.

Daarnaast wil de keten ook op ieder moment van de dag inzicht kunnen krijgen in de actuele cijfers, ongeacht op welk systeem. Doordat SW-Retail volledig in de cloud opereert worden wijzigingen in gegevens direct in alle winkels doorgevoerd. Daarnaast beschikt de eigenaar over alle actuele cijfers en gegevens van omzetten, voorraden en klantgedrag, tot op postcodeniveau.

Bron: RetailTech

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!