App verandert smartphone in mobiele kassa

Reeleezee komt met een mobiele kassa app gericht op retail- en horecaondernemingen. De Cashr-app van de aanbieder van cloud administratiesoftware functioneert als complete kassa en speciaal ontwikkeld voor retail en horeca.

De gratis app verandert iedere moderne smartphone of tablet met het iOS of Android-besturingssysteem in een mobiele kassa. Cashr kent alle standaardfunctionaliteiten van een kassa en is uitgerust met een online backoffice die ondernemers een realtime overzicht geeft van de omzet en die hen helpt bij de voorraadadministratie. Hiermee kan ook een kopie van een kassabon of factuur per e-mail verstuurd worden en stelt het ondernemers in staat om onder andere klanten, producten en medewerkersprofielen online te beheren. De backoffice is overal bereikbaar via de webomgeving. Alle gegevens worden opgeslagen in de cloud waarbij er dagelijks een automatische back-up wordt gemaakt. Een mobiele chip- en pinoplossing zorgt dat pinbetalingen direct op de kassa gedaan kunnen worden.

De app is gratis te downloaden op de website van Cashr. Bij een koppeling met de backoffice is het gebruik tot twintig kassabonnen per maand kosteloos. Vanaf twintig kassabonnen moet er betaald worden voor de Cashr Backoffice.

Bron: RetailTech

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!