Sears bezorgt online orders tot in auto

Retailreus Sears levert online bestellingen af tot in de auto van shoppers. Wanneer de klant naar een vooraf bepaalde parkeerplaats rijdt komt een personeelslid van de retailer het bestelde product afgeven.

De zogenaamde In-Vehicle Pickup is enkele weken geleden toegevoegd aan de lijst met betaal- en bezorgopties van de webwinkel van Sears. "We merkten dat consumenten veel gebruik maakten van de afhaalmogelijkheid in één van onze vestigingen", aldus Leena Munjal, senior vice president customer experience bij Sears. "Door hier In-Vehicle Pickup aan toe te voegen willen wij de drempel voor het doen van online aankopen nog verder verlagen."

Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe ophaalmogelijkheid moet de besteller gebruik maken van het loyaliteitsprogramma van Sears. Daarnaast moet hij of zij ook beschikken over de Sears-app voor smartphone en tablet. Met deze app wordt de bestelling ter plaatse afgerond. Vanaf maart kunnen klanten ook online winkelen in de app. De app is afkomstig van het eigen ontwikkelteam van Sears.

Tijdens het afrekenen vult de shopper in naar welke vestiging zijn voorkeur uitgaat en in wat de kenmerken van zijn auto zijn. Wanneer de klant arriveert opent deze de app om via de “Shop'In” knop te laten weten dat hij of zij er is. Hiermee start ook een timer die vijf minuten duurt. Sears garandeert zijn klanten dat deze hun bestelling krijgen binnen dit tijdsraam. Wanneer het personeelslid bij de auto arriveert checkt deze de aankoop en identiteit van de klant middels een bon of PayPal-account. Betalen kan de klant middels contant geld, PayPal of creditcard.

Bron: InternetRetailer

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!