Toename in mobiele POS-systemen

Zeventig procent van de retailers in de Verenigde Staten gaat in de komende drie jaar zijn POS-systemen voorzien van nieuwe software. Dit blijkt uit een onderzoek van Demandware over de digitalisering van winkels.

“Steeds meer retailers vragen zich af hoe zij hun POS-systemen laten aansluiten bij zowel hun offline als online omgeving”, aldus Rob Garf, vicepresident bij het commerceplatform. “Retailers maakten de afgelopen veertig jaar gebruik van de traditionele, vaste kassa. De intrede van e-commerce en smartphones heeft dit beeld in de afgelopen jaren veranderd. Deze ontwikkelingen hebben gezorgd dat steeds meer retailers kiezen voor draagbare oplossingen, waarmee zij de klant een hogere mate van gemak en service willen bieden.”

Naast de veranderingen in de POS-systemen ziet Demandware een verschuiving in betaalmethoden. “Cash geld zal steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen en vervangen worden door geld op pasjes en smartphones”, vervolgt Garf. “Een ontwikkeling die bijdraagt aan de implementatie van mobiele POS-systemen.”

Het complete onderzoeksrapport is hier te downloaden.

Bron: Stores.org

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!