Website PayPal mobielvriendelijk

Betaaloplossing PayPal heeft zijn website vernieuwd. De site maakt veelvuldig gebruik van beelden in plaats van tekst, wat moet zorgen voor laagdrempeligheid en een betere beleving op tablets en smartphones.

Naast een verbetering in de leesbaarheid op mobiele platformen moet de vernieuwde website bezoekers ook aanmoedigen in het gebruik van online en mobiele betaaloplossingen. Het moet de drempel voor het gebruik van smartphones en tablets verlagen.

Het vernieuwen van de website is onderdeel van een totale vernieuwing bij de eBay-dochter. Zowel voor als achter de schermen worden de opmaak en insteek van systemen drastisch vernieuwd. Dit moet zorgen voor een betere beschikbaarheid en het versoepelen van het doen van betalingen voor zowel retailers, consument als PayPal zelf.

“De nieuwe website is de eerste stap in dit proces”, aldus een woordvoerder van PayPal. “In de komende maanden gaan we dezelfde look en feel uitrollen naar onze programma’s, apps en deze ook doorvoeren aan de achterkant van deze systemen.”

Bron: TechCrunch

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!