Hunkemöller maakt mobiel reserveren mogelijk

Hunkemöller komt met een nieuwe smartphone-app waarmee klanten overal toegang hebben tot de collectie van de keten. Daarnaast kunnen klanten hun gewenste artikelen er online mee reserveren.

De app is voorzien van een zoekmachine die gebruikers laat zoeken op maat, kleur en prijs. Wanneer zij het gewenste artikel hebben gevonden kunnen zij deze online bestellen, of in een winkel laten reserveren middels de check & reserve-optie. Wanneer klanten voor de laatste optie gaan houdt de winkel waarin zij het product reserveren deze vier dagen achter, mits zij deze op voorraad hebben. Deze optie is al zo’n twee jaar mogelijk bij online bestellingen.

Verder kunnen consumenten die in de winkel wel het gewenste artikel vinden maar niet in de juiste maat, deze direct online bestellen door de barcode te scannen. Deze brengt hen op de productpagina op internet en laat hen daar de gewenste maat selecteren en het product bestellen.

Daarnaast ontvangen gebruikers van de app speciale aanbiedingen en uitnodigen voor speciale verkoopdagen- of avonden. De app is ook voorzien van een blog, verschillende prijsvragen en geldt als vervanger van de plastic membercard. Klanten kunnen hun gespaarde punten overzetten op hun app.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!