Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met start-up EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Parttime verkoopmedewerkers bij Iittala
Als verkoopmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten. Jij bent het visitekaartje van Iittala en zorg je ervoor dat je de beste verkoopadviezen verleent aan onze klanten. Iittala is onderdeel van de Fiskars Group en levert wereldwijd een groot assortiment consumentenproducten voor in de keuken, op tafel en in huis.

Rotterdam / Den Haag, parttime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Assistent-bedrijfsleider vers bij EMTÉ
Als assistent-bedrijfsleider vers binnen de EMTÉ Supermarkt ben je verantwoordelijk voor de afdelingen bakkerij, vleeswaren/kaas en slagerij. Samen met je team werk je aan de vastgestelde afdelingsdoelstellingen, passend binnen de formule uitgangspunten van EMTÉ. Je bent de rechterhand van de supermarktmanager en treedt in voorkomende gevallen op als zijn plaatsvervanger.

Sluis, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Salesmanager SNS Winkels
Als salesmanager bij SNS heb je een veelzijdige functie. Je begeleidt en coacht franchisenemers en winkelmanagers in hun werkzaamheden en stelt samen met hen jaarplannen op, waarbij wordt gekeken naar resultaten. Je bent de schakel tussen de franchisenemers / winkelmanagers en de SNS-organisatie.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!