Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met start-up EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing. 

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Brandmanager bij Heinz
Als brandmanager bij Heinz ben je de drijvende kracht achter het opstellen van operationele en marketingplannen. Je hebt een duidelijk beeld van de markt, consumenten, trends en concurrentie.

Zeist, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Accountmanager Inventum
Als accountmanager bij Inventum ben je verantwoordelijk voor het beheren en zelfstandig uitbouwen van bestaande relaties binnen export en het ontwikkelen van nieuwe contacten om de relatiekring uit te diepen en afzetmogelijkheden te vergroten.

Houten, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Planner inkoop bij Scapino
Als planner ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en inrichting van de planningcyclus, het analyseren van gegevens over de ontwikkelingen van verkoop en voorraad in relatie tot de budgetten en resultaten. Daarnaast registreer en adviseer je de organisatie omtrent activiteiten om de marges te verbeteren en om de omloopsnelheden te verhogen.

Den Bosch, fulltime
Vacaturedetails

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!