​Nieuwe telecomretailer zoekt dertig winkels

CallStars wil nog voor het einde van het jaar ruim tien telecomwinkels openen. De retailer opende begin dit jaar de deuren van zijn eerste winkel in Tilburg en wil op korte termijn rap uitbreiden.

De nieuwe speler wil het komende half jaar vestigingen openen in Bergen op Zoom, Den Bosch, Uden, Venlo, Eindhoven, Dordrecht, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Breda, waar ook het hoofdkantoor gevestigd is. De eerste winkels worden in eigen beheer opgezet, laat eigenaar Milad Yousofzaie weten tegenover Omroep Brabant. “Daarna moet het franchise worden."

CallStars wil over twee jaar over dertig vestigingen in het Nederlandse winkellandschap beschikken. De uitbreidingsplannen worden volgens de eigenaar vanwege de leegstand met open armen ontvangen. “Wij vrezen die situatie niet. We willen zeker zijn dat we overal de juiste mensen met het juiste netwerk hebben."

Consumenten kunnen bij de telecomretailer terecht voor accessoires, telefoons en tablets. CallStars wil zich daarnaast onderscheiden met een reparatieservice, die apparaten met barsten en krassen binnen een half uur herstelt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!