DotDashPay lanceert multifunctioneel betaalsysteem

Het Amerikaanse DotDashPay heeft software en hardware ontwikkeld waarmee alle vormen van cashloze betalingen kunnen worden geaccepteerd. Het systeem bestaat uit een kastje, enkele kabels en een stukje code.

De devices van DotDashPay geven bedrijven de mogelijkheid om met één systeem betalingen te accepteren van creditcards en contactloze chips, maar ook Bitcoin, PayPal en mobiele betaalsystemen. Gebruikers kunnen de hardware met enkele regels code op ieder apparaat installeren, zoals laptops, kassa's en ook drankautomaten.

Verder levert DotDashPay open source API, zodat retailers het systeem op hun eigen specifieke behoeften kunnen aanpassen. Het bedrijf is nog op zoek naar financiering voor de productie van meer devices. De verwachting is dat het daar in de loop van dit jaar mee verdergaat.

DotDashPay zegt met deze ontwikkeling een betaalsysteem te willen bieden dat aansluit bij het internet of things-tijdperk. Het bedrijf won met de uitvinding vorige maand een prijs van 250 duizend dollar bij een startup wedstrijd van de University of California.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!