​Vomar blaast webshop nieuw leven in

Vomar is bezig met het testen van een nieuw online platform, waarmee op termijn bezorgen en afhalen mogelijk moet zijn. Op dit moment is de webshop alleen nog voor een aantal medewerkers beschikbaar, zegt directeur Aart van Haren tegenover Distrifood.

“De kans dat je in de toekomst Vomar-bezorgauto’s rond ziet rijden is zeer aannemelijk”, zegt Van Haren. Binnenkort wil de supermarktketen een groep klanten betrekken bij de testfase. Het assortiment in de webshop zal in eerste instantie gelijk zijn aan dat in de winkels. Wanneer de webwinkel voor iedereen toegankelijk is, is nog niet bekend. Vomar wil vanaf de start een foutloze webwinkel hebben, aldus Van Haren.

Vomar maakte zijn plannen voor een online boodschappendienst in oktober 2013 voor het eerst bekend, maar in 2014 staakte de supermarktketen een pilot waarbij consumenten hun boodschappen online konden bestellen. “Na een korte testperiode moeten wij concluderen dat we het door ons gewenste niveau op dit moment nog niet kunnen bieden”, lichtte Van Haren dat besluit destijds toe.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!