The Body Shop brengt loyaliteitsprogramma naar app

Het loyaliteitsprogramma 'Love Your Body Club ' van The Body Shop is sinds kort onderdeel van de mobiele applicatie van de Britse retailketen. Hierdoor kunnen klanten punten sparen en uitgeven via hun smartphone.

The Body Shop merkt dat mobiel in rap tempo uitgroeit tot het populairste platform onder zijn gebruikers. Vandaar dat de retailer nu ook het spaarprogramma integreert in zijn al bestaande app. De applicatie van The Body Shop bestaat uit verschillende widgets. Hierdoor kunnen gebruikers de homepage van de app zelf indelen. Het loyaliteitsprogramma is ook een widget en kan daardoor direct op het beginscherm geplaatst worden. Dit zorgt er voor dat gebruikers altijd in één oogopslag zicht hebben op hun puntenaantal.

Naast het sparen van punten ontvangen klanten ook aanbiedingen en kortingscoupons in het loyaliteitsgedeelte van de app. Op die manier hebben zij hun kortingen altijd bij de hand en hoeven zij geen folders of uitgeknipte kortingsbonnen mee te nemen naar de winkel, wat het gemak van de klant ten goede moet komen.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends