​MS Mode van start met online modestylist

MS Mode breidt zijn webwinkel uit met een online modestylist. Via StyleChat krijgen klanten persoonlijk kledingadvies op maat tijdens het online shoppen. MS Mode werkt hiervoor samen met Your Style Lab.

“Met StyleChat wil MS Mode de klantgerichtheid van zijn winkelpersoneel ook aanbieden in de webwinkel”, aldus marketingdirecteur Inge Wortelboer. De moderetailer wil hiermee de klanttevredenheid verhogen. Tijdens het shoppen op msmode.nl kunnen bezoekers via een online chat stijladvies krijgen van een echte stylist. Zij helpt de vrouwen met het uitkiezen van een outfit die past bij hun figuur. De stylist gebruikt illustraties om een goed beeld te krijgen van de pasvorm en kleuren die aansluiten bij de klant. De klanten zien de stylist via de webcam aan het werk.

De styling tool wordt in eerste instantie getest in een pilot van zes maanden. Tijdens dit half jaar kijkt MS Mode of de toevoeging aan de site de klanttevredenheid verhoogt. Als de pilot in Nederland goed loopt, wordt de online chat ook geïntroduceerd in webshops in andere landen.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends