​Voormalig Blokker-directeur naar Alibaba Benelux

​Voormalig Blokker-directeur naar Alibaba Benelux

Alibaba Benelux heeft Jack Peters aangesteld als business development director. De oud-directeur van Blokker is onder meer aangesteld vanwege zijn ‘grote kennis van de Nederlandse retailmarkt’, aldus Alibaba Benelux-topman Roland Palmer.

Peters was tussen 2009 en 2015 directievoorzitter van winkelketen Blokker. Eerder was hij onder meer topman bij Makro en vervulde diverse managementfuncties bij Aldi Nederland. “Met zijn grote netwerk en ervaring in zowel food- als nonfoodretail, kan hij bijdragen aan de groei van Alibaba in Nederland en België”, aldus Palmer.

Alibaba maakte vorige maand bekend zich in Amsterdam te vestigen, met voormalig Blokker-topman Roland Palmer aan de leiding. De Chinese internetgigant wil via Nederland producten uit de Benelux verkopen op de Chinese markt. Onder meer voedingsmiddelen, consumentenelektronica en babyproducten uit Nederland en België zijn volgens de etailer erg in trek bij Chinese consumenten. Palmer is tevens toegetreden tot de Europese directie van Alibaba.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends