​Alphacomm lanceert ‘online gamewarenhuis’

​Alphacomm lanceert ‘online gamewarenhuis’

Alphacomm Digital Commerce lanceert een applicatie waarmee gamers voor verschillende platforms spelkrediet kunnen opwaarderen. Het Rotterdamse e-commercebedrijf speelt met de Keep Gaming-applicatie naar eigen zeggen in op de vraag naar een gebruiksvriendelijke en veilige manier om speeltegoed in online games aan te schaffen.

De applicatie stelt gebruikers in staat om via verschillende betaalmethoden gamebenodigdheden aan te schaffen. Keep Gaming ondersteunt alle grote spelfabrikanten, waaronder Playstation, Xbox, Steam en Google Play. Alphacomm ziet de applicatie als 'online warenhuis voor virtuele gamebenodigdheden'.

“We hebben deze applicatie speciaal ontwikkeld voor gamers die actief zijn op verschillende platforms”, licht online business development manager Aimeé-Isabelle Roerink toe. Een app voor het veilig en gemakkelijk kopen van digitale producten op mobiele telefoon, spelcomputer, tablet of pc zou volgens een testpanel van gamers erg gemist worden.

Alphacomm is naar eigen zeggen marktleider in de b2c-branche van digitale goederen. Het concern is vorige maand genomineerd voor de Cross Border top 30. In deze lijst staan de snelst groeiende Nederlandse e-commercebedrijven in het buitenland.

Primera liet onlangs aan RetailWatching weten ook sterker in te zetten op gametegoeden. Consumenten kunnen daar sinds 2014 al met een code op de kassabon onder meer spellen en abonnementen aanschaffen in de PlayStation Store. Binnenkort wordt ook het online opladen van gametegoeden bij de tabakswinkelketen mogelijk.

Reacties

[Deze reactie is door de gebruiker verwijderd]

Geplaatst door Max Gudden op 15 juli 2017 om 07:44

Laatste nieuws

RetailTrends