​Jac Hensen trekt naar de Randstad

​Jac Hensen trekt naar de Randstad

Jac Hensen opent in maart volgend jaar een winkel in Dordrecht. “Dat wordt onze eerste winkel in de Randstad”, zegt directeur Robin Hensen op RetailWatching.

De mannenmodeketen telt elf fysieke vestigingen, sinds anderhalf jaar terug een winkel in Apeldoorn werd geopend. Hoewel de online omzet van Jac Hensen, wordt het merendeel nog altijd in de fysieke winkels verkocht. “Onze winkels zijn groeiende, in het tempo dat we vinden dat we aankunnen”, vertelt Hensen.

De komst naar Dordrecht heeft volgens hem te maken met de authentieke panden in de binnenstad. “We hebben er een art deco-pand midden in de stad gevonden, dat al een juweeltje an sich is.” Daarnaast weet de retailer uit zijn online gegevens en van mensen die de reis naar de winkel in Amersfoort maken, dat er veel klanten in de regio van Rotterdam wonen. “Door een fysieke winkel te openen versterken we daar ook onze online positie”, aldus de directeur.

Jac Hensen werd vorige maand uitgeroepen tot beste crosschannel retailer. Er wordt volgens Hensen in de retailbranche nog altijd vaak over twee verschillende kanalen gesproken. “Bij ons maakt het niet uit of iemand tijdens koopavond komt winkelen, of liever even thuis shopt.” Op RetailWatching vertelt hij waarom de mannenmodeketen de Cross Channel Award heeft gewonnen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!